Nye udfordringer i sigte

Markedet for webanalyse er utrolig dynamisk, og det er på alle fronter. Så det er med stor glæde at jeg kan berette om nye udfordringer for mit eget vedkommende. Januar 2010 skal jeg nemlig i gang med noget helt nyt. Og så er det alligevel ikke så nyt – det handler om webanalyse :-)

Pentia Analytics

Til januar starter jeg som Analytics Manager i Pentia. Jeg skal starte og opbygge en ny analyseafdeling, og hjælpe og rådgive alle de spændende websites, der er ude i det store land – både ind- og udland.

Hvorfor Pentia?

Det er måske ikke alle der kender Pentia, så en meget hurtig introduktion kan lyde således: De bedste i Danmark, hvis du skal have en hjemmeside bygget på Sitecore CMS. Pentia har 25 certificerede Sitecore udviklere, og er stærk funderet på det danske (og internationale) marked.

I mine øjne er Pentia blandt de absolut mest kompetente Sitecore CMS udviklere, og jeg ser frem til at arbejde sammen med de ”tunge” drenge :-)

Pentia Analytics!

Behovet for analyse og optimering på baggrund af valide data bliver større og større, uanset CMS og statistik værktøj. Sitecore er formentlig det CMS som er længst fremme mht. analyse, testing og adfærdsbaseret indhold. Det sidste er RIGTIG interessant. Forestil dig at du kan vælge hvilket tilbud en bruger skal eksponeres overfor, på baggrund af den adfærd de har haft i besøget. Med Sitecores nye Online Marketing Suite kan du fx gøre sådan et tilbuddet på forsiden er for herretøj, hvis brugeren har set herretøj, og dametøj, hvis det er det brugeren har vist interesse for. Det er super let fordi det hele foregår i CMS´et og du ikke skal til at rode koder for at implementere et tillægsværktøj. JA TAK :-)

Uden at gå mere i selvsving over hvor lækker den nye Sitecore Online Marketing Suite er, så kan du være sikker på at du bør bruge den, hvis du benytter Sitecore.

Jeg skal selvfølgelig stadig arbejde med Google Analytics, Yahoo! Web Analytics, Sitecatalyst, AB test, Gemius brugerprofiler, Google Website Optimizer og online spørgeskemaundersøgelser og meget meget mere.

Webanalytiker.dk

Frygt ej. Webanalytiker.dk forbliver det samme, og vil fortsat levere indsigt, analyser, nyheder og skæve vinkler indenfor webanalyse og konverteringsoptimering. Måske der i ny og næ også kommer blogindlæg om Sitecore OMS, for det vil blive et område brugere af Sitecore CMS bør kigge nærmere på. Potentialet er fantastisk stort.

Så jeg glæder mig til at kunne tilbyde jer alle en perlerække af spændende services og muligheder for optimering, både i Sitecore og i de andre værktøjer. Er du hurtig i det nye år, så er min kalender for første og sidste gang stadig rimelig tom :-)

VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 6.0/6 (4 votes cast)
Webanalytikeren starter nyt, 6.0 out of 6 based on 4 ratings