Omniture SiteCatalyst

Omniture SiteCatalyst fordele

Bliver systemet implementeret korrekt er der mange muligheder for opsætning af data, herunder hierarkier og struktur. Systemet skiller sig ud fra alle andre ved at inddrage muligheden for at uploade budget og salgssimuleringer, således at man kan følge det realiserede i forhold til det forventede. Samtidig har Omniture en stor palette af værktøjer, som alle samarbejder med SiteCatalyst. Herunder Survey (samme koncept som Netminers), SearchCenter (optimering af søgeordskampagner ), Genesis (email-kampagne værktøj) og Test&Target (A/B og Multivariate splittest tool).

Ulemper ved Omniture SiteCatalyst

Implementeringen er utrolig kompliceret, og kræver meget indblik og mange timers arbejde. Meget få variable registreres automatisk, så derfor afhænger udbyttet af systemet i høj grad af implementeringen. Den største ulempe ved systemet er den manglende mulighed for at segmentere data. Der er muligheder hvis du betaler ekstra for at få data korreleret eller tilkøber Datawarehouse, men selv med en større ekstraudgift kommer muligheden for segmentering ikke på højde med fx Google Analytics og Yahoo! Web Analytics. Med Discover er det muligt, men prisen på dette system er så høj, at det kun er meget få virksomheder det kan betale sig for. Desuden er systemet et af de dyreste på markedet.

Pris

Prisen på Omniture SiteCatalyst afhænger af antal sidevisninger og besøg. Prisen er ikke lav (de større websites betaler typisk hurtigt ½-1 mill. om året), og afhænger af om man også vil have datawarehouse (adgang til rådata) og Discover (mere avancerede muligheder, segmentering og hurtigere loadtid).

Øvrige bemærkninger

Omnitures produkter er ikke billige, men udnyttes produkterne optimalt kan værdien også være utrolig stor. Derudover vinder produkterne point i form af den lækre grafik.

Læs indlæg om SiteCatalyst på bloggen

Web: http://www.omniture.com/en/products/web_analytics/sitecatalyst

Læs også om systemerne Google Analytics, Yahoo! Web Analytics, Woopra Realtime Tracking, Gemius TrafficNetminers, samt Clicktale

close
Facebook IconYouTube IconTwitter IconBesøg vores Google+ side