Clicktale

 

Clicktale

Clicktale er ikke et normalt webanalyse værktøj, som viser statistikker over hvor mange besøg og hvor mange sidevisninger brugerne har set. Clicktale bør betragtes som et ekstra værktøj til at analysere mere i dybden. Og til dette er Clicktale til gengæld unikt.

Clicktale fordele

Der er mange lækre og anvendelige features i Clicktale. Man kan optage brugernes adfærd, så man kan lave en form for kvalitativ analyse af brugernes adfærd. Derudover kan man se hvor stor en andel, som scroller hvor langt ned af en side og hvor lang tid de bruger undervejs. Man kan analysere betalingsflow da man kan se præcis hvor mange som udfylder hvilke felter på en formular side. En anden mulighed er at analysere hvor lang tid brugeren er på sitet før de bruger et givent link. Værktøjet kan også bruges til at analysere hvor brugerne klikker på siden.

Ulemperne ved Clicktale

Jeg mener ikke at systemet kan stå alene. Der er behov for et mere normalt system som Google Analytics eller Yahoo! Web Analytics. Grunden til dette er at der ikke er fokuseret på at analysere trafikkilder og salg, og i det hele taget er systemet ikke tænkt som et generelt webstatistik værktøj. Som klikværktøj synes jeg personligt at CrazyEgg er bedre, så hvis det kun er denne del, som skal benyttes, så vil jeg anbefale CrazyEgg i stedet for.

Derudover savner jeg at deres bruger interface bliver lettere at finde rundt i, og mere logisk. Som ny bruger vil du nok opleve at du har svært ved at finde tingene. Men funktionerne er så interessante at finde, at man bliver ved :-)

 

Clicktale introduktionsvideo

httpv://www.youtube.com/watch?v=K0L0GXOqiyA&feature=PlayList&p=94A3C74C9A90D7A9&playnext=1&playnext_from=PL&index=1

Pris

Clicktale kan prøves gratis, men så optages kun et begrænset antal sider. Se mere om priserne på deres hjemmeside. Tryk på logoet for at gå til Clicktale:

Øvrige bemærkninger

Clicktale skyder frem som et meget benyttet analyseværktøj. Specielt er de kendt for videoerne og muligheden for at analysere scroll.

Web: www.clicktale.com

Læs blogindlæg om Clicktale

Læs også om systemerne Google Analytics, Yahoo! Web Analytics, Woopra Realtime Tracking, Gemius Traffic, Netminers samt Omniture SiteCatalyst

close
Facebook IconYouTube IconTwitter IconBesøg vores Google+ side