Om Webanalytiker

Hvorfor webanalytiker.dk og hvem står bag?

Hvad er formålet?

På det tidligere stillede spørgsmål: “Hvad er grunden til at dette website eksisterer?”, er svaret følgende: Jeg ønsker at formidle viden om webanalyse og tracking til en meget bred målgruppe – alle der administrerer et website, arbejder med web eller overvejer det. Dette site skal åbne øjnene for det store potentiale webanalyse rummer for en stor del af den danske befolkning.

Webanalytikeren – Jacob Kildebogaard

Manden bag dette site er webanalyse ekspert Jacob Kildebogaard. Jacob drives af sin passion for emnet, og nyder sit arbejde. Det har medvirket i en række projekter ud over dette site. Læs mere om Jacob Kildebogaard.

Gæsteindlæg på webanalytiker.dk

Hvis du har noget spændende at fortælle om webanalyse, optimering, AdWords, branchen eller andet du mener passer ind på sitet, så er du utrolig velkommen til at lave et gæsteindlæg. Send en hilsen og lad mig høre nærmere om dine tanker.

Alt det med småt

Alt indhold på webanalytiker.dk står for webanalytikerens egen regning. Omtale af systemer og virksomheder sker ud fra egne holdninger og meninger. Ingen fremhæves grundet økonomiske incitamenter. Webanalytiker.dk har en affiliate aftale ift. salg af bøger, men bøgerne fremhæves eller omtales ikke af den grund. Evt. indtægt vil gå til videre udvikling af sitet og til hostingudgifter.

Kritik, feedback, idéer, forslag eller andet til sitet modtages meget gerne i kontaktformularen.

close
Facebook IconYouTube IconTwitter IconBesøg vores Google+ side