Woopra Real time tracking

 

Pris

Woopra er gratis, men kommer formentlig i flere udgaver hvoraf nogle koster. Woopra tracking er endnu i beta og ved tilmelding kan man forvente ventetid på flere uger før man er godkendt til konto.

Fordele ved Woopra

I kategorien Real-time webstatistik ligger Woopra langt foran konkurrenterne. Systemets opbygning minder mest af alt om et aktiekurs-tendens overblik, og man kan hele tiden se hvad der sker lige nu og her. Det er det oplagte valg hvis man ønsker trafik statistik kørende på væggen i afdelingen. Samtidig kan man følge brugernes adfærd trin for trin mens de er på sitet, og tilmed starte en chat med dem. Præsentationen af data er kort og enkelt: LÆKKER.

Ulemper ved Woopra

Mange af de gængse muligheder eksisterer ikke, heriblandt E-handels sporing, IP frafiltrering (muligt med hacks eller WP plugin, men ellers ikke) og opsætning af mål. Det tyder mere og mere på et værktøj, som målretter sig WordPress brugere.

Øvrige bemærkninger

Bruges Woopra som et ekstra værktøj er det super lækkert og der er smarte detaljer. Bruges det alene vil det i størstedelen af tilfældene betragtes som mangelfuldt.

Web: http://www.woopra.com/

Læs blogindlæg om Woopra

Læs også om systemerne Google Analytics, Yahoo! Web Analytics, Gemius Traffic, Netminers, Omniture SiteCatalyst samt Clicktale

close
Facebook IconYouTube IconTwitter IconBesøg vores Google+ side