Google AdWords bog: AdWords for webshops. Få gratis udgave

Sådan tjener du på AdWords.

Lær hvordan du effektivt skaber bedre resultater med din AdWords annoncering. Bogen er fyldt med anbefalinger på baggrund af forfatterens mange års erfaring. Bogen indeholder blandt andet en fyldestgørende guide til Google Shopping opsætning.

Ebogen koster blot 470 kr (376 kr ex moms), og paperback inkl. ebog koster blot 795 kr (636 kr ex moms). Scroll ned og få gratis version.

KØB NU
AdWords for Webshops

Læs og følg bogens instruktioner og få en positiv oplevelse med Adwords.

- Lennart Øster, Filato.dk

AdWords har været en vigtig del i opbygningen af min webshop.

- Tommy Gernot, Ejer, www.denintelligentekrop.dk

AdWords er den enkeltstående markedsførings parameter, der genererer den største andel af vores omsætning. På det seneste har vi arbejdet målrettet med AdWords og Google Shopping, så det nu er den parameter, som har den bedste CPA, sammenlignet alle øvrige online markedsførings indsatser.

- Morten Mortensen, www.domotech.dk

Læs bogen, og kom så igang!

- Casper Blom, serieiværksætter

Hvad du lærer fra bogen

Målgruppen for bogen er webshops, der skal i gang med AdWords og alle dem, der allerede er i gang, men gerne vil have bedre resultater.

Få resultater
Rigtig mange oplever at det er let at komme i gang, men at det ikke er let at få de gode resultater. Følger du blot en brøkdel af de mange gode tips i denne bog vil du både opnå besparelse i udgiften til Google og samtidig kan du øge salget og tjene mere.
AdWords guide
AdWords for webshops er en A-Z guide i opsætning og optimering i AdWords til webshops med fokus på bundlinien. Bogen er skåret ind til benet og fokuserer på de annonceringsmuligheder, der vil give dig de bedste resultater.
Google Shopping
Google Shopping kampagner er nyt og spændende, men også komplekst at komme i gang med. I bogen får du selvfølgelig en fuld trin-for-trin guide til at komme i gang med Google Shopping annoncer.
Remarketing
Remarketing på søgeannoncer er en skjult skat. Derfor lærer du i denne bog hvad du skal gøre for at få del i skatten.
Dynamic Search Ads
Vil du øge salget, så får du også indblik i hvordan du fanger de 16-20% af søgningerne, som aldrig før er blevet foretaget. Med Dynamic Search Ads får du mere trafik, men det indeholder også nogle fælder du skal kende til. Dem lærer Jacob dig.
Kom igang med det samme for 470 DKK (376 DKK ex moms) KØB NU

Sådan omtaler andre bogen

Se hvad andre succesfulde iværksættere og branchefolk fortæller om bogen, samt den betydning AdWords har haft for deres forretning.

Martin Thorborg

Alt for mange forstår ikke AdWords. De tror at du kan brainstorme sig frem til 100 gode ord og så få forretning ud af det. Men man får ikke noget ud af AdWords, hvis man ikke ved hvad man skal gøre og her kommer Jacob Kildebogaards bog om AdWords ind som en anden supermand. Jacob har virkelig lært mig meget og vi bruger ham af og til som konsulent i de forskellige virksomheder jeg har, så jeg kan varmt anbefale hans bog og viden.

Lennart Øster

Efter at have læst bogen Adwords for Webshops, har jeg lært en masse om mine kunders måder at søge og mine muligheder for at sælge mine produkter på. Jeg vil anbefale folk der allerede arbejder med deres AdWords konto også at læse bogen, da den er så velskrevet og godt forklaret at misforståelser ryddes nydeligt af vejen.

Jeg har helt konkret reduceret mine omkostninger med 28% på klik priserne og hævet min CTR betydeligt. Alt i alt noget der kan mærkes på bundlinjen inden for få dage. Jacob lader ikke noget stå tilfældigt og alt er forklaret. Læs og følg bogens instruktioner og få en positiv oplevelse med Adwords.

Lennart Øster fra Filato.dk
Casper Blom - Serieiværksætter
Casper Blom

Som iværksætter er AdWords et af de vigtigste marketingredskaber for mig. Fleksibiliteten kombineret med skalerbarheden er helt unik. Ingen andre kanaler har købt mig lige så mange billige kunder. Læs bogen, og kom så igang!

Rune Eirby Poulsen, Partner

Vi er kommet rigtigt godt igang med vores Google Shopping efter at havelæst bogen “Adwords for Webshops”. Så vil du gerne igang med at sælge via Adwords, og kan du godt lide at få flere penge på bundlinjen? Så kan jeg uden tvivl anbefale denne bog.

Rune Eirby Poulsen
Henrik Kepler
Henrik Kepler

I mit daglige arbejde med e-handel er der rigtig mange bolde der skal holdes i luften, og det kan være svært at komme i dybden med alt. Når det kommer til Adwords kan du hurtigt miste dit budget uden at få et afkast, derfor er det vigtigt at forstå de fundementale elementer omkring Online annoncering via Adwords - og her er Jacobs AdWords bog med til at skabe et perfekt grundlag for succes. Den er med til at skabe overblik, forståelse og indeholde konkrete værktøjer der kan arbejdes med i dagligdagen. Helt konkret har det betydet at min konverteringsgrad er gået fra 1,5% til 3,4% og stadig stiger.

Jannik Hansen, Iværksætter

Jeg må ærligt erkende at jeg følte mig lidt “lost”, I hvordan man kunne få AdWords til faktisk at konventere, og ikke bare tømme kontoen uden resultater. Jeg læste først AdWords bogen hurtigt over en weekend, og derefter brugte jeg den som TO DO liste, over hvad jeg skulle gøre. Den er konkret, og faktisk skrevet på FORSTÅLIGT dansk. Bogen virker lidt dyr, men er dog hurtigt tjent ind! Hvis du ikke forstår Adwords, forærer du bare Google dine penge – og det er IKKE business! Klart den bedste bog, jeg har læst I lang tid. Køb den, og læs den med omhu – og det er dit bedste værktøj til at tjene penge!

Jannik Hansen, Iværksætter
Nicolai Teglskov
Nicolai Teglskov

At arbejde med AdWords er lidt ligesom at lege med LEGO Technic. Man kan selv bygge en masse godt, men hvis man vil have det fulde udbytte og bruge alle funktioner, så er en vejledning uundværlig.

 Skal jeg fremhæve én positiv ting ved bogen, er det dens måde at strukturere AdWords kampagner på. Det har givet mig bedre overblik, højere CTR og lavere CPC.

Denne bog er for alle, som arbejder med AdWords. Du kan lave hele dit Adwords arbejde selv. Du kan også opsætte strukturen selv for at spare penge, og lade et bureau om at lave resten. Eller du kan lade et bureau gøre det hele. Brug din viden fra bogen til at vælge dit bureau og stil krav til dem. Adwords for webshops tjener hurtigt sig selv ind, lige meget hvilken løsning du vælger. God fornøjelse!

Silas Majgaard, Kukuk.dk

Som helt ny webshop ejer har jeg aldrig tidligere arbejdet med Adwords. Da jeg første gang så Adwords interfacet var jeg klar over, at jeg havde behov for hjælp udefra for at lykkes med det. Efter at have søgt på diverse fora og websites fandt jeg frem til Jacob’s bog, som jeg købte efter at have læst gode anbefalinger. Det har jeg mildest talt ikke fortrudt.

Jeg læste bogen og fulgte den derefter til punkt og prikke til at sætte min første kampagne op. Efter cirka 8 timer havde bogen tjent sig selv hjem og jeg har siden brugt den som opslagsværk hver gang en ny kampagne skal sættes op eller der skal ryddes op i en gammel.

Jeg vil anbefale denne bog til alle, som er nye i Adwords-universet da den er skrevet i letlæseligt sprog og er godt forklaret uden at blive for nørdet. Følger du bogen vil du både komme til at tjene og spare penge på din Adwords-konto.

Silas Majgaard, Kukuk.dk

Om forfatteren

Forfatteren bag denne bog er den anerkendte AdWords- og Analytics-ekspert Jacob Kildebogaard. Han har en baggrund som Cand.Merc.(mat.), og mange års erfaring med optimering af store, såvel som små AdWords konti.

Jacob Kildebogaard

I dag er han medstifter og direktør i Online Marketing-bureauet Webjuice.dk, som med stor succes driver AdWords for en lang række webshops. Jacob udgav i 2010 Analyticsbogen og underviser fast på IBC og på Thomas Bigums Online Marketing uddannelser.

Køb AdWords for webshops nu

Følger du blot en brøkdel af de mange gode tips vil du både opnå besparelse i udgiften til Google og samtidig kan du øge salget og tjene mere.

Du kan læse handelsbetingelserne her

Bog & E-Bog

DKK 795


252 siders Paperback udgave

E-bog (PDF eller ePub format)

Inkl. Shopping Ads guide

Pris inkl. forsendelse

E-bog leveres på mail lige efter køb

Paperback leveres på 1-3 hverdage

795 DKK (636 DKK ex moms)

Vælg format

Fysisk bog

DKK 685


252 siders Paperback udgave

Inkl. Shopping Ads guide

Pris inkl. forsendelse

685 DKK (548 DKK ex moms)E-Bog

DKK 470


AdWords for webshops som E-bog

E-bog (PDF eller ePub format)

Inkl. Shopping Ads guide

Leveres på mail lige efter køb

470 DKK (376 DKK ex moms)

Vælg formatLight

GRATIS


...som i helt gratis

Få gratis light udgave

Få indblik i bogen

Modtag gratis tips på email

Du kan læse handelsbetingelserne her

VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)