Handelsbetingelser

AdWords for Webshops er skrevet af Jacob Kildebogaard, udgivet af Kipimo ApS.

AdWords rabatkupon
Ved køb af AdWords for Webshops følger der en kupon til Google Annoncering med. Kuponen har en værdi op til 1250 kr. For at kunne benytte denne kupon kræves det at det er en ny AdWords-konto. Med ny forstås at kontoen er oprettet inden for de sidste 14 dage, set i forhold til den dag kuponen indtastes.

Der kan kun benyttes en kupon pr konto, så har du allerede benyttet dig af en anden kupon, gælder denne kupon ikke.

Værdien af kuponen afgøres af dit eget forbrug. Google matcher dit AdWords-forbrug op til 1250 kr den første måned til brug i den efterfølgende måned.

Se alle betingelser på Googles egen side

Betalingsmetoder
AdWords for Webshops kan købes med Dankort, Mastercard,  eller VISA eller på faktura. Ved faktura skal du kontakte mig via jacob@kildebogaard.dk. Ordren afsendes først når fakturaen er betalt.

Fragt & forsendelsesomkostninger
Hverken digitale eller fysiske produkter pålægges fragtgebyr. Der er således gratis fragt ved køb. Kun ved returhåndtering jf. nedenstående punkt Returrret og reklamationsret er der tale om en kundebetalt fragt.

Leveringstid
Du modtager en mail indenfor få timer efter køb, hvor der er et link og du kan downloade e-bogen. Hvis du ikke modtager mailen, så tjek venligst din SPAM/reklame mappe. Er den stadig ikke modtaget, så send en mail til jacob@kildebogaard.dk, og den vil blive gensendt.

Returret og reklamationsret
Ved køb af e-bog ydes der ingen returret, da dette produkt er digitalt og personligt. Dog er der stadig 2 års reklamationsret.

Ved køb af paperback fysisk bog har du 2 års reklamationsret på bogen. Du har 14 dages fortrydelsesret. Du skal inden 14 dage fra modtagelse af bogen give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til jacob@kildebogaard eller ved brev til
Jacob Kildebogaard
Webjuice.dk
Ewaldsgade 7
2200 København N

I din meddelelse skal du gøre mig tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Da købet af Paperback bog indbefatter ebog-udgave tilbagebetales beløb svarende til forskellen i pris på paperback og ebog, nemlig 275 DKK (220 DKK ex moms).

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give mig tydelig meddelelse om dette. Ved returnering er du ansvarlig for, at bogen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for bogen fra tidspunktet for bogens levering.

Du skal sende din bog retur til mig uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes tydelig brug eller forringelse af varens stand.

Hvis varen er beskadiget, krøllet eller påvirket af udefrastående omstændigheder (fx væsker), betragtes bogen som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af bogens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du forskellen mellem prisen på ebog og paperback retur, da købet af ebog ikke kan fortrydes (275 DKK, svarende til 220 DKK ex moms). I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne returbeløbet. Ved tilbagelevering af den købte vare i tilfælde af fortrydelse, skal du selv betale udgifterne hertil.

Jeg refunderer din betaling for paperback-bogen så hurtigt som muligt og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Jeg gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Jeg kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil jeg har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Returnering af bog skal foregå til

Jacob Kildebogaard
Webjuice.dk
Ewaldsgade 7
2200 København N.

Personlig udgave
Din udgave af AdWords for Webshops er personlig og må under ingen omstændigheder gøres tilgængelig for andre. Det er ikke tilladt at citere fra bogen, uden forudindgået aftale herom.

Kontaktoplysninger på sælger
Jacob Kildebogaard
Kipimo ApS
CVR: 34226687
Poppelhusene 20
2600 Glostrup
E-mail: jacob@kildebogaard.dk

close
Facebook IconYouTube IconTwitter IconBesøg vores Google+ side