Nogle gange får man et tilbud som er svært at sige nej til. Jeg er (igen) blevet tilbudt et mega spændende job, som jeg har sagt ja til: SEM & Analytics Manager hos Just Search.

Just Search – når du vil sælge mere

Just Search er et nyt firma, der udelukkende arbejder med Analytics, SEM (herunder AdWords) og Søgemaskineoptimering. Jeg kommer til at stå i spidsen for Analytics og SEM og Henrik Bondtofte er SEO-chefen. Ejerne af virksomheden er Jesper Buch (står bl.a. bag succeser som Just-Eat og Miinto.dk), Carsten Mikkelsen (står bl.a. bag Crazy Daisy kæden og Cult), Martin Larsen (tidl. salgschef på dba.dk og adm. dir for Just Brand) samt Henrik Bondtofte.

Jobbet er super spændende da…

  • Det er skabt til succes :-)
  • Bagmændende er stærke i branchen og bliver rigtig interessante at arbejde sammen med
  • Jeg ved at Henrik går lige så meget op i kvaliteten af arbejdet, så det bliver et fagligt stolt hus, med fokus på lønsomhed for kunden. Dvs. et bureau, der IKKE snyder kunderne ;-)
  • Jeg skal arbejde med endnu flere spændende kunder og fede opgaver og udfordringer
  • Og ikke mindst er stillingen en chef-stilling med personale. Så hvis nogle vil lægge ører til mine vittigheder og faglige udfordringer, så bliver det en større afdeling over tid.

Og hvad med Pentia?

Jeg har haft et fantastisk år hos Pentia. Det har været super fedt at sparke noget nyt igang, og Pentia er en fabelagtig arbejdsplads. Hvis du arbejder med Sitecore løsninger, så kan jeg kun anbefale at søge derover.

For kunderne i Pentia er dette også en god nyhed, da Just Search og Pentia har indgået samarbejde. Så Pentias kunder kan også fremover få min webanalyse rådgivning, samtidig med at der tilbydes hjælp til søgemaskineoptimering.

Søger du nyt job?

Vi får nok brug for en række dygtige folk i løbet af foråret, så hvis du vil med på vinderholdet, så send gerne allerede nu en uopfordret ansøgning til mig. Er du skarp SEO-mand, så sender jeg ansøgningen videre til Henrik :-) Så har du mulighed for at komme foran i køen af ansøgere. Det er dog med en enkelt advarsel – du risikerer at få mig som chef ;-) Jeg kan fanges på jacob@just-search.dk

VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)