Efter snart 5 uger som ansvarlig for AdWords og Analytics hos Just-Search, så er det på tide at ansætte :-) Vi har fantastiske kunder, og får flere af dem. Derfor søger jeg nu en super skarp AdWords ekspert til teamet i København.

Jeg kan garantere et fagligt fedt job, hvor der er mulighed for at nørde tricks og dygtiggøre os i fællesskab. Du kommer til at referere direkte til mig, men frygter du mit selskab, så kan jeg trøste dig med at jeg er meget rundt i landet og undervise, holde oplæg eller i Århus på vores andet kontor ;-)

Den officielle annonce lyder således:

Job som AdWords konsulent

Just-Search oplever enorm interesse og stor kundetilgang. Derfor søger vi den skarpe og dygtige AdWords specialist til at blive en del af vores team i København.

Spark benene væk under os med din ansøgning og vis at du er den rette til jobbet. Et godt udgangspunkt for at være kvalificeret:

  • Du har erfaring med opsætning og optimering af AdWords
  • Du kan håndtere din egen kundeportefølje
  • Du har et bredt kendskab indenfor online markedsføring
  • Certificeret i Google AdWords eller i stand til det
  • Det er en fordel at have arbejdet i branchen, men ikke et krav, dine færdigheder er for os langt vigtigere end dit CV.

Den rette kandidat vil få en spændende arbejdsplads hvor chefen er interesseret i at høre dine forslag. På sigt er der mulighed for at avancere og få større ansvarsområder. Du bliver en del af en succes, og får dygtige kollegaer at udvikle dig sammen med.

Om Just-Search

Just-Search er et ungt bureau på markedet, der fokuserer på Søgemaskineoptimering, Analytics og AdWords. Vi arbejder i kundernes interesse og har stor fokus på lønsomhed og ikke blot at sende trafik ind på sitet. Som kunde hos Just-Search har man adgang til alle data, så du skal være interesseret i at arbejde med fuld gennemsigtighed og fast rapportering på effekten af arbejdet.

Just-Search er en del af Just-Brand, der bl.a. sælger annoncer for QXL. Bag Just-Brand står drevne folk som Carsten Mikkelsen (Crazy Daisy og Cult) og Jesper Buch (Just-Eat, Miinto.dk og Mentalline.com). Læs mere om virksomheden på www.just-search.dk

Send os din ansøgning senest 18. februar 2011. Skriv ”AdWords Konsulent ansøgning” i mail overskriften og send til Jacob Kildebogaard (Head of Analytics & PPC) på jacob@just-search.dk

VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)