Så kom bogen

Yahoo! Web Analytics: Tracking, Reporting, and Analyzing for Data-driven Insights

D. 28. april annoncerede Yahoo! Web Analytics de nye features i udgave 9.5, og d. 6. maj udkom den danske direktørs bog om Yahoo! Web Analytics om samme. Forordet er skrevet af Kaushik Avinash.

Bogen er delt ind i tre tre afsnit:

  1. Den tekniske del i forhold til implementering og installation af koder
  2. Hvilke rapporter som laves hvordan, dvs. hvordan man får de data man ønsker
  3. Anvendt webstatistik – få værdi af de data der er indsamlet og rapporteret

Fornuftig inddeling, som bliver rigtig interessant at læse. Specielt ser jeg frem til at læse hvordan de har tænkt den nye udgave 9.5, og hvordan man kan lave nogle værdifulde rapporter på en smart måde.

Vind en bog – deltag i konkurrencen

Dennis Mortensen har været så flink at sponsorere en bog til denne blog som præmie i dagens konkurrence. Så læs videre, og vind den nye bog.

Hvordan vinder du så bogen? Konkurrencen er ganske simpel, da du blot skal svare på følgende spørgsmål:

Hvad kan webanalytiker.dk gøre for at udbedre viden om webanalyse, og for at gøre det lettere for dig at komme videre i brugen af webanalyse?

Dit svar kan være alt fra forslag til emner til blogindlæg, foredrag om specifikke emner, nye funktioner på dette website, nye funktioner eller nyt website med andre muligheder, specifik information om en detalje på et eller flere trackingværktøjer, helt konkrete udfordringer vedr implementering, forståelse eller andet. Alle muligheder er åbne og kun din fantasi sætter grænsen. Det eneste vigtige er at det er realistisk at gennemføre, så det rent faktisk kan bruges praktisk. Er der nogle spørgsmål du ligger søvnløs over, vedr. webanalyse?

Du kan svare via kommentarerne, kontakt webanalytikeren eller mail til jk @ domænenavnet.dk. De to sidstnævnte muligheder er i højere grad hvis du ønsker at være anonym vedr. en udfordring.

Vinderne findes ved at webanalytikeren personligt udvælger de forslag/spørgsmål, som er mest brugbare og vil give flest udbytte.

Konkurrencen løber i maj 2009

 – men skynd dig at svare allerede nu.

Køb bogen Yahoo! Web Analytics

Vil du læse mere om bogen? Så læs mere om Yahoo! Web Analytics bogen på Dennis´ eget site. Udover at få dybere indsigt i indholdet, så bemærk den perlerække af personer, som har udtalt sig. Imponerende liste. Nice done Dennis :-)

Læs mere om forfatteren: Dennis Mortensen

VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)