Ny bog fra Avinash Kaushik

Forfatteren til den mest kendte webanalysebog “Web Analytics: An hour a day”, har skrevet en efterfølger, og i dag er den udkommet: “Web Analytics 2.0″. Det er en fantastisk dag for webanalytikere i hele verden, for der er noget at glæde sig til.

For en måned siden beskrev han selv sin nye bog i et blogindlæg og baggrunden for den. Et kort resume: Avinash første bog er om de grundlæggende elementer indenfor webanalyse, du lærer hvad konvertering er, hvad der bør indgå i en webanalyse jobbeskrivelse og meget mere. Hans nye bog er en efterfølger, som ikke er en erstatning, men derimod indeholder mere avancerede tips og tricks. Indholdet går lige fra at måle succes på blogs, hvorfor det er svært at måle sociale medier, hvordan man starter en karriere indenfor webanalyse og til hvordan du får organisationen til at arbejde på baggrund af data og webanalyse.

Nogle af emnerne er dermed en avanceret variant af de første, og samtidig er mange af emnerne nogle, som slet ikke var relevante dengang hans første bog udkom. Ligesom bog nr. 1, så er bogen ikke med fokus på et bestemt program eller analyseværktøj, men derimod relevant for dig, hvis du arbejder med webanalyse eller optimering af hjemmesider.

Jeg har tidligere skrevet et blogindlæg om personen Avinash Kaushik (klik på navnet for at læse det), og ligesom med hans første bog, så går AL (=100%) af hans indtægter til gode formål. Helt præcist til to, som du kan læse mere om på hans blog. Det er overskudsagtigt, ikke blot økonomisk, men i det hele taget at skrive en bog ved siden af fuldtidsjob, 4 andre jobs, bloggen og familien. Thank you Avinash :-)

Køb “Web Analytics 2.0″ før din konkurrent

I stedet for at skrive meget mere kan jeg kun sige KØB DEN. Har du ikke læst hans første bog, så køb den nu og læs den først. Og sæt derefter juleferien af til bog nr. 2 :-) Hvis du er i tvivl om at man skal læse “An hour a day”, så se her. Avinash postede selv billedet på sin Flickr.

Et par interessante links:

Det officielle site for Web Analytics 2.0

Avinash beskrivelse af bogen

Køb bogen (eller på Amazon, hvis du ikke har tålmodighed til Polyteknisk Boghandel får den – men den er på trapperne)

VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)