Gratis arrangement i Århus 24. februar

Så er 2010 i gang, og det samme er Web Analytics Wednesday. Der bliver ikke hvilet på laurbærerne, så jeg kan gladeligt berette at der er ny

Web Analytics Wednesday 24. februar 2010 i Århus

Programmet

Indholdet bliver i al beskedenhed ikke mindre end utrolig interessant, for jeg er selv aftenens taler ;-) Det kommer til at handle om Google Analytics, og hvordan du bruger det. Fokus er at skabe værdi i din forretning, baseret på data. Langt størstedelen af indholdet vil være interessant for brugere af andre værktøjer også. For i virkeligheden handler det ikke om værktøjet, det handler om at analysere og tage handling på data. Hvis du ser analyser du ikke kan med dit nuværende værktøj, så var det måske på tide at tune det, så du kan oplagt tage det gratis arrangement som inspiration til hvad du skal kunne forlange af dine data.

Jeg laver lidt luft til spørgsmål, så hvis de støder på problemer den næste månedstid, så skriv det ned og tag det med til arrangementet.

Efter min præsentation vil der blive fremlagt en case :-)

Til at starte med går dagens to sponsorer på – IIH Nordic og WebDanmark.com.

Facts

Programmet starter kl. 18:05 og kører indtil 20:30. Dvs. det officielle program. For efterfølgende er der networking med lidt snacks og drikke, hvor der er god mulighed for at få nogle spændende samtaler. Personligt er jeg meget glad for dette, da det er en af de dage hvor flest webanalyse kompetencer er samlet et sted.

Det foregår hos Webdanmark.com, som har adressen: Sønderhøj 7, 8260 Viby J

Fik jeg sagt at hele arrangementet er gratis? Du skal blot tilmelde dig.

Tilmelding ikke længere muligt, da arrangementet er afholdt.

Har du nogle specielle ønsker? Noget som vil gøre dit analyse-liv meget lettere? Så skriv en kommentar, så det kan indgå :-)

VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 4.8/6 (1 vote cast)
Web Analytics Wednesday 24. februar, 4.8 out of 6 based on 1 rating
Tags: