Web Analytics Wednesday i Århus

Så er næste dato for Web Analytics Wednesday lagt, og det bliver d. 3. Juni 2009. Denne gang får befolkningen på den anden side af broen kortere transporttid, da det foregår i Århus. Byen med musikhuset og sådan lidt andet. Arrangementet starter kl. 17:30 og indlæggene slutter kl. 20:05. Derfra står den på networking og dertilhørende pindemadder.

Sponsorer til Web Analytics Wednesday

Sponsorerne er Netminers og ITmidt. For læsere, der ikke kender Netminers, så er det et dansk firma, som de sidste otte år har forsket og udviklet et dansk trackingsystem, der er kendetegnet ved at kunne lave webmapping. Mappingen sker på baggrund af en kombination af brugernes adfærd og et online survey.

Update: Den anden sponsor er IKKE ITmidt (som angivet først), men derimod IT-Forum Nordjylland.

Hovedtaler til WAW

Hovedtaleren er danske Ivan Bager. I programmet står han anført til at være medlem af Danish Web Analytics Advisory Board, og mange andre spændende titler.

Forventningerne

Øget hyppighed af arrangementerne får mine forventninger i to retninger:

  • Der er mere erfaring at øge arrangementernes kvalitet med
  • Det er måske sværere at holde en høj standard når der er 8 arrangementer om året.

Som omtalt i mit tidligere blogindlæg som evaluerede Web Analytics Wednesday i København fandt jeg sidste arrangement ganske godt, men med mulighed for forbedringer. Mine personlige ønsker for det kommende WAW byder på to ting:

  • Bedre indblik i sponsorernes verden og services
  • Mere om mindre

Bedre viden om sponsorerne

Som sponsor skal man naturligvis passe på med at sovse de 10 minutter ind i salgsgas, men man må ikke blande informativ beskrivelse af de specifikke kompetencer virksomhederne har sammen med salgsgas. Så vis hvad i kan, og gør det spændende, med fokus på anvendeligheden og gerne case-orienteret.

Mere om mindre

Når antallet af arrangementer er højere end 2 om året, så skal det ikke være generelle indlæg og emner. Så handler det om at fokusere dybt og ikke bredt. Det vil give anledning til at komme til alle arrangementer, og samtidig vil alle typer deltagere (konsulenter, slutbrugere og udbydere) tage hjem med følelsen af at have lært noget nyt. Konsulenterne kommer i dybden med emnet, slutbrugerne vil lære en masse om et specifikt emne (risikoen er at “sværhedsgraden” bliver høj hurtigt, men omvendt må der forventes en vis form for kompetence inden for emnet) og endeligt kan man håbe at udbyderne får større viden om hvad konsulenterne og slutbrugerne interesserer sig for og har brug for i dagligdagen.

Udover at betragte det som næste WAW arrangement, så ser jeg frem til at hilse på kollegaer og branchefolk i det jyske. Mojn.

Tilmelding til Web Analytics Wednesday

Lyder det spændende, så meld dig til allerede i dag – gå til tilmelding

Har du nogle kommentarer omkring Web Analytics Wednesday? Generelt eller om det specifikke arrangement? Smid en kommentar og lad os høre dit syn på arrangementerne.

VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)