Master Class og Web Analytics Wednesday

Onsdag d. 17. juni går det løs med en hel dag i webanalysens tegn. Bog-aktuelle Steve Jackson gæster København og der er god mulighed for at opleve ham.

Det ene arrangement koster penge og tager hele arbejdsdagen, men til gengæld er det et arrangement, som ikke før er set i Danmark. Det andet er gratis og indeholder stadig en spændende taler og gode chancer for netværk. Det er ikke et spørgsmål om man skal høre om web analytics onsdag d. 17. juni, men om i hvilket omfang og til hvilket arrangement ;-)

Indrømmet – indlægget er ikke ligefrem breaking news for alle, men læs videre hvis du ikke har hørt om det før :-) Har du hørt om emnet allerede, så smid en kommentar om hvad du specielt glæder dig til.

Hvem er Steve Jackson?

Steve Jackson er en kendt international web analytics specialist, der arbejder for Trainers’ House Analytics, det største konsulentfirmaet indenfor web analytics i Europa. En pioneer siden 2002, han etablerede en af de første konsulentvirksomheder, indenfor web analytics (Aboavista), senere opkøbt af Satama (nu Trainers’ House) i 2006.

Steve Jackon har netop udgivet bogen “Cult of Analytics”, som tager brugerne skridtet videre fra implementering og analyse af webstatistikken. Hans nye bog hjælper dig til at forstå konvertering, KPI´er og segmentering endnu bedre. Læs mere om Steve Jackson.

Jeg har personligt ikke fået læst bogen endnu, men har allerede hørt positivt om bogen fra andre. Anmeldelse følger en dag :)

Køb “Cult of Analytics” her

 

Master Class i København

I dagtimerne afholdes Danmarks første Master Class. Det sker i samarbejde med Markedsføring, FDIM, FDIH, IIH og formentlig en masse andre foreninger og virksomheder med I. I for Internet. Jeg er ikke i tvivl om at arrangementet bliver utrolig interessant både for webanalytikere, men i høj grad også for markedsføringschefer og online chefer. Læs mere på Markedsføring hvor du også tilmelder dig. Der skulle efter sigende stadig være ledige pladser.

Web Analytics Wednesday

Om aftenen er der endnu et gratis arrangement i rækken af Web Analytics Wednesdays. Denne gang på Østerbro, og taleren er Steve Jackson. Jeg ved ikke om der bliver mere at komme efter for dem, som er til master class, men for alle, der ikke deltager om dagen, så vil jeg absolut anbefale dette arrangement.

Der er kun gode grunde til at komme:

  • Steve Jackson er et utrolig interessant navn inden for webanalyse at få til Danmark
  • Der er masser af spændende personer til network og sparring
  • Og så er det gratis, så det kan ikke koste mere end et par timer af din tid

Arrangementet kræver tilmelding, hvilket du kan gøre på webanalytics Demystified. Indtil videre er omkring 70 mennesker tilmeldt – det dobbelte af fremmødet ved WAW i Århus. Men de skal nok komme efter de i Jylland ;-)

Hvad synes du lyder mest spændende?

VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)