Vadskær får selskab af webanalytikeren

Onsdag d. 30 september holder Morten Vadskær foredrag i København – nærmere bestemt om test. AB test, Multivariate test og fælles for begge: Google Website Optimizer.

Det bliver bestemt et utroligt interessant foredrag om testing, som tilmed kun koster 790 kr.. Så forvent ikke at prisen står mål med udbyttet, det er det nok for billigt til ;-)

Få peptalk med på vejen

Da jeg har holdt snart tre ugers ferie, så vil jeg gerne bidrage til at få Web Analytics indhold på næste onsdag også (som mit slogan er på Twitter – Alle onsdage er Web Analytics Wednesdays). Så derfor giver jeg en lille peptalk / inspiration om brugen af webanalyse data efter at Hr. Vadskær har underholdt. Specielt i brugen af Google Analytics.

Vi overvejede naturligvis at lave en test, og give halvdelen den ekstra peptalk, og den anden ikke, og se om der blev forskel i vurderingerne af kurset. Meeeen, bare rolig, det bliver en gratis bonus til alle der deltager. Der vil komme lidt smagsprøver på hvad der kommer med i vores kommende Google Analytics bog :-)

Det hele foregår på onsdag d. 30. september i København fra kl. 19. Læs mere om kurset, og tilmeld dig her.

VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 0.6/6 (1 vote cast)
Oplev webanalytikeren live, 0.6 out of 6 based on 1 rating
Tags: