Vil du have sidste nye viden om Google Analytics og søgemaskineoptimering og samtidig networke med andre i branchen? Så kom til Webjuice.dk´s gå-hjem-møde – det er ganske gratis.

Gratis gå-hjem-møde med teamet

Nu er Søren og jeg efterhånden godt i gang med vores nye virksomhed Webjuice.dk, og vi vil derfor gerne invitere til et uformelt Gå-hjem-møde. Der sker så utrolig meget for tiden i branchen, så det kan være svært at følge med. Vi hjælper dig med at blive opdateret.

Så onsdag d. 2. november holder vi arrangementet hvor vi vil fortælle om det nyeste nye i online verdenen.

Programmet er således:

16:30 Kom og nap en fyraftens øl
17:00 Jacob Kildebogaard fortæller om alle de nye muligheder i Google Analytics. På bare 1 uge er der kommet 4 nye ændringer, så der er fuld fart på hos Google Analytics.
17:30 Søren Riisager giver dig sidste nye trends indenfor Søgemaskineoptimering, og måske kan du lokke et af de mange tricks fra SEO Oktober konferencen ud af ham.
18 og fremad – uformel networking med pizza og drikkelse…

Vi holder begge et oplæg til årets Digital Markedsføring, så kom og få en forsmag.

Da der er begrænset antal (stå-)pladser gælder først til mølle princippet. Vi forbeholder os desuden retten til at opkræve et no-show fee på 500 kr hvis man uden min. 1 døgns forudgående varsel ikke dukker op (dette er udelukkende for at sikre at flest muligt  får glæde af arrangementet).

Det afholdes kun 5 minutters gang fra Hovedbanegården i København – på adressen: Kulturstaldene, Onkel Dannys Plads 5
(Halmtorvet 13C), 1711 København V.

Tilmelding sker ved at maile til sr@webjuice.dk

Analytics kursus for webshopejere

Når dagen nu er sat af til at lære mere om Analytics og SEO, så bør du nappe kurset tidligere på dagen med også. Det er et Analytics kursus for webshopejere, hvor de første 4 timer bruges på Analytics og resten af dagen kan du få sparring af ikke blot mig, men også Troels Kjems (AdWords) og Søren Riisager (Søgemaskineoptimering). Det koster blot 1.495 kr ex moms for 4 timers kursus og masser af sparring.

Læs mere værdien kurset giver dig her.

Deltagere tilmeldt Analytics kurset om formiddagen kommer i øvrigt forrest i køen til aftenens gå-hjem-møde.

VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Tags: