Så sker det endelig: Jeg har sagt mit job op, og starter firma selv.

Jeg mestrer AdWords og Analytics til fingerspidserne (jeg er den ene af to i Danmark, der har alle AdWords og Analytics certificeringer), så hvad var mere oplagt end at gå sammen med en partner, der er knivskarp på SEO-delen?

Webjuice!

Søren Riisager og jeg starter derfor bureauet Webjuice. Fra 1. september kan vi hjælpe dig med

  • Søgemaskineoptimering, herunder teknisk analyse af sitet, linkbuilding, reputation management mv.
  • Analytics, herunder implementering og opsætning samt Analyse og konverteringsoptimering
  • AdWords – give dig bedre Return on Investment af dine kampagner

Så har din hjemmeside motor brug for juice giver vi både linkjuice, optimeringsjuice og generelt bare… WebJuice :-)

Hvem er Søren?

Skulle du ikke kende Søren, så tag et kig på hans blog om Søgemaskineoptimering Semoblog.com

Mange kender hans site fra listen over mulighed linkkilder. Personligt har jeg kendt Søren gennem de seneste år, og blandt de ting der gør ham til en super fed partner er hans utrolige kreative og ikke mindst optimerende tankegang. Kreativ i form af at finde på metoder der automatiserer arbejdet, så man når langt større resultater på kort tid.

Søren har en dunkel fortid som blackhat, hvilket også er super fedt. Har man aldrig været sort, så ved man ikke hvor grænsen går, og hvad der virker og ikke virker. Så når Søren tager fat giver det resultater i søgemaskinerne for han kan gå lige til grænsen og træder ikke forkert!

Så skiftede jeg igen…

Jeg har personligt haft en række forskellige konsulentstillinger gennem de seneste år, hvilket jeg har lært utrolig meget af. Nogle synes jeg har skiftet meget, men det er gået rigtig stærkt og nye større udfordringer har budt sig. Jeg har formentlig arbejdet med Analytics og optimering ca 60-80 timer ugentligt, så på den kant har jeg nået mere på et år end de fleste (hvis jeg ikke har arbejdet over, så har jeg skrevet Analyticsbogen, startet sites til eksperimenter mv., udviklet Webshopindeks eller udlejet bryllupsbiler gennem mit eksisterende firma).

Skiftet til selvstændig giver en række utrolig spændende muligheder. Søren og jeg kan være meget mere nærværende for de kunder vi tager ind, vi har masser af mulighed for samarbejde med andre bureauer (giv et kald hvis du er interesseret), vi kan få bedre tid til vores egne projekter og vi kan i det hele taget hygge os og gøre tingene præcis som vi mener gavner vores kunder mest :-)

Har du spørgsmål eller er interesseret i at høre mere om mulighederne for samarbejde, så skriv til mig på jacob A kildebogaard.dk eller giv et kald på mobil 26 712 712.

Fremover kan vi findes på www.webjuice.dk

 

 

 

 

VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Tags: