Google er på banen med en ny service – Google Engage. Servicen er til de små og mellemstore bureaer, der gerne vil sælge AdWords til deres kunder.

Google Engage er nemlig et program, der supporter dig, der gerne vil i gang eller et niveau op, og give den maks AdWords gas for dine kunder. Du kan få gratis rabatkuponer, adgang til bedre support, webinars og kurser.

AdWords niveauet øges i Danmark

Som udgangspunkt er jeg positiv overfor Googles nye initiativ. AdWords er et broget marked, og desværre er der mange der udbyder hjælpen, trods manglende kvalifikationer. Jeg håber derfor at Google Engage bliver en succes, så flere bruger tiden på at lære hvad det egentlig går ud på.

Set fra Googles side er der ingen tvivl om at de søger flere “disciple” der vil pushe gang i annonceringen igen. Er det et tegn på nedgang i deres guldæg, eller fordi Google finder niveauet for lavt?

Udbytte som Google Engage medlem

Som medlem af Google Engage får du hjælp til dit arbejde med AdWords. Menuen viser nogenlunde hvad du kan forvente:

Der er meget fokus på rabatkuponerne, og du får tilmed serveret skabeloner med tekst til når du skal sende rabatkoderne ud. Det er fint nok, men ikke frygtelig kompetence-øgende.

Jeg kan rigtig godt lide den fokus der er på dygtiggørelse og hjælp til at blive certificeret i form af punkterne uddannelse, events og bliv certificeret. Det er dog ikke nok at se nogle videoer hvis man skal blive en dygtig AdWords ekspert – der skal erfaring, test og nysgerrighed til. Videoerne er dog et rigtig godt til at komme igang.

Udbyttet for rutinerede folk og bureauer er dermed ikke voldsomt, men der vil uden tvivl være en lang række goodiebags til forholdsvis nye folk i branchen. Er et bureau med i Engage skal man som slutkunde ikke nødvendigvis se det som en fantastisk ting, da det kan tyde på nødvendigheden for at lære, men omvendt bør det heller ikke ligges til last at man benytter de muligheder der er (i et eller andet omfang).

Vil du gerne selv være medlem? Så skal du blot forbi deres side, ansøge og vente 15-20 dage. Du finder programmet her. Du kan se Googles intro til Engage på denne video:

httpv://www.youtube.com/watch?v=CGPIvIMfS4I

Jeg er medlem og glæder mig til at se udviklingen i Engage fremover. Hvad tænker du om tiltaget fra Google?

VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)