Tak for forslag – vinderen er fundet

I blogindlægget hvor jeg skrev om den nye bog “Yahoo! Web Analytics” blev der samtidig udloddet et eksemplar.

I mit tidligere indlæg om den nye bog var der ikke kun en beskrivelse af den nye bog, men også muligheden for at vinde et eksemplar. Konkurrencen gik i al sin enkelthed ud på at komme med et godt forslag til hvordan sitet webanalytiker.dk kunne forbedres og hvordan viden om webanalyse kunne spredes.

Mange gode webanalyse forslag

Vinderne er: Os alle sammen. Jeg er personligt blevet beriget med en masse gode forslag, og alle andre får (forhåbentligt) et bedre site af jeres forslag. Men ok, jeg har ikke bøger til os alle sammen – Dennis var så flink at sende to, men de to vindere vender jeg tilbage til.

Overordnet set kan forslagene deles ind i fire emner:

Mere indhold omkring praktisk anvendelse

Der ønskes i det hele taget mere om hvordan man bruger webanalyse rent praktisk. Nok om tal og Både helt nede på jorden, hvordan man bruger sine data og hvordan man sætter fx mål op. Men også set på organisatorisk plan, om hvordan man forankrer viden og viden fra AB tests i hele organisationen, så det ikke er forfra hver gang. Et andet forslag i forhold til praktisk anvendelse er i forhold til evaluering af affiliates.

Der er allerede nu en række artikler omkring anvendt webanalyse, som brugerne kan fornøje sig med. Jeg startede bla. Serien ”Anvendt webanalyse” og har skrevet om effektmåling af nyhedsbreve og kampagner.

Mere SiteCatalyst, mindre Google Analytics

Så var der et ønske om mere indhold baseret på SiteCatalyst i stedet for så meget Google Analytics.

Og her er i al fald room for improvement. Kun blogindlægget om Måling af nyhedsbreve og kampagner kunne få kategorien ”Sitecatalyst” knyttet til sig, og tilmed på et lidt sparsomt grundlag. Der vil komme mere fremover, udfordringen nu og her er mest at det er en lidt anden målgruppe end mange af de nuværende læsere, men det er et godt tidspunkt at udvide ;-)

Interview med eksterne

En interessant vinkel var et forslag om at få interviews med såvel fremtrædende branchefolk som slutbrugere, for at få inspiration flere steder fra. Det er et rigtig godt forslag, og der er allerede flere indlæg på vej i den retning. Der tages gerne mod specifikke ønsker til personer og spørgsmål fremadrettet.

Øget brugerinvolvering

Til sidst var der et par forslag til at udbygge brugerinvolveringen på sitet, bl.a. med et forum og en wikipedia. Glimrende forslag, som allerede helt fra start har været på tegnebrættet, men som var gemt lidt af vejen igen i mellemtiden. Og forummet – det har nu set dagens lys: Webanalyse forum.

Alt i alt er mange tak for de gode forslag. Nogle er allerede igangsat, andre vil blive det, og de sidste kommer måske over tid.

Vinderne

Og så til vinderne af den nye Yahoo! Web Analytics bog.

Jeg vil gerne belønne det forslag som er det der vil kunne give mest til både sitet og brugerne, så derfor vinder

Bror S. Skardhamar

en signeret bog for sit forslag om et forum.

De mange gode forslag har fået mig til at trække lod om den anden bog (foretaget helt tilfældigt med en stribe papirlapper med nr på), og vinderen blev

Simon Rasmussen

Vinderne kontaktes direkte for koordinering af overdragelse af bøger (well, Bror har allerede fået sin, for han blev valgt forud for lodtrækningen).

Endeligt et tak til Dennis Mortensen for at sponsorere to af hans nye bøger til denne konkurrence. I øvrigt utrolig spændende læsning, hvis man er til YWA eller gerne vil lære mere om webanalyse generelt.

Vandt du ikke har du mulighed for at købe den nye Yahoo! Web Analytics Bog her.

VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)