CrazyEgg ændrer signUp-mulighederne

Denne post blev første gang postet på min gamle blog d. 7.oktober, men indholdet er stadig lige aktuelt :-)
Efter at have haft samme forretningsmodel i en længere årrække har CrazyEgg desværre valgt at fjerne muligheden for at oprette en gratis konto med mulighed for at teste op til 4 sider. Nu er mindste udgave 10 tests til 9$.

Beløbet i sig selv er ikke skræmmende, men der er stadig længere fra 0 til 9 end fra 9 til 18.

Og hvorfor så fjerne muligheden? Det tyder på at en rigtig stor andel af kunderne benytter den gratis konto hvilket også kan dække manges behov, specielt hvis man blot skifter de 4 ud nu og da. Men det betyder også samtidig at CrazyEgg ikke har været gode nok til upsale. En erfaring har fx været at CrazyEgg stoppede med at tælle klik. Det skyldes begrænsningen om antal klik, hvilket jeg ikke før havde ramt. CrazyEgg burde her angive at jeg havde ramt loftet og at jeg burde opgradere, men i stedet sad jeg med en undrende følelse og måtte selv finde ud af det.

Desværre har CrazyEggs manglende evne til upsalg nu kostet den gratis mulighed. Vi der allerede har oprettet gratis kontoer kan blot glæde os over at de allerede oprettede fortsat vil eksistere i den tidligere udgave.

Ps. Ønsker du alternativer, så kig ind på clickdensity.com hvor der også indgår A/B test i prisen.

VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)