Vil du ikke nøjes med et 1-dags kursus, men lære tingene fra bunden og arbejde med dine egne data?

Lær at analysere og tænke analytisk

Nu har du alle tiders mulighed for at lære mere om Analytics og Google Analytics. IBC tilbyder nu den første uddannelse indenfor webanalyse, og jeg bliver din underviser.

Du skal lære rigtig meget, og blandt andet:

– Hvordan skal implementering og installation tænkes?
– Koder til de fede data (gaaab, men det er ret sexet når man først ser data…)

– Hvordan øger du konverteringsraten på baggrund af webanalyse? Hvordan bruger du data til at gøre sitet skarpere?
– Hvordan bruges analytics data i dagligdagen – prioritering og rapporter.

Generelt er der fokus på at klæde deltagerne på til at gå direkte tilbage til arbejdspladsen og forbedre sitet og sikre en effektmåling, så i kender ROI (return on investment) på alle tiltag.

Hvorfor tage en uddannelse?

Gennem de seneste år er der kommet langt mere fokus på måling og kendskab til ROI , hvilket gør at Analytics er og bliver et must på alle hjemmesider. På trods af vigtigheden af Analytics er der ingen uddannelser i Danmark. CBS og ITU er ikke synderligt interesserede i at oprette webanalyse fag, og hvordan får man så kompetente webanalytikere til sit firma?

Man sender dem på uddannelse hos mig :-) Jeg føler markedet har brug for mere end 1-dags kurser, så derfor har jeg i samarbejde med Mette Will og IBC Kurser oprettet den første Google Analytics uddannelse.

Selve Google Analytics uddannelsen

Selve forløbet består af 3 dages undervisning. Først bruger vi to dage sammen, og lærer en masse, arbejder med tingene og kigger på data. Så er der en pause, for nu skal du som deltager prøve tingene uden lærer på. Der er nemlig en hjemmeopgave, hvor du skal analysere din virksomheds hjemmeside.

Den tredje og sidste dag i forløbet bruger vi til at evaluere besvarelser, og gå mere i dybden på de relevante områder.

Opbygningen af forløbet og inddragelse af hjemmeopgave gør at jeg vil ligestille det med en uddannelse. 3 dages undervisning lyder måske ikke som meget, men de ca 21 timers undervisning er tæt på et semester på fx CBS (12*2 timer).

Personlig glæder jeg mig rigtig meget, da det giver en fantastisk mulighed for at komme meget mere i dybden og gøre alle deltagere til Analytics Ugler – de klogeste og skarpeste Analytics knive i skuffen!

Det praktiske…

Gratis kursus er det desværre ikke, men tæt på. Du får 3 dages undervisning, forplejning SAMT dit personlige eksemplar af Analyticsbogen for kun 8.500 kr. ex moms. Du kan læse mere om detaljerne på IBC.dk Skynd dig at tilmelde dig, da det går i gang allerede 27. september.

Det foregår i Kolding, så det er centralt for hele landet. De første to dage hænger sammen, så et overnattende hold giver kun mulighed for at sparre og snakke webshop røverhistorier om aftenen (personligt bliver jeg, så der kan nok lokkes lidt historier ud af mig).

Kan du lide initiativet? Noget du savner? Nogle informationer du mangler? Noget der holder dig tilbage fra at joine? Lad mig høre dine meninger :-)

VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 3.5/6 (2 votes cast)
Danmarks første Analytics uddannelse, 3.5 out of 6 based on 2 ratings