Sommerferie = overskud og nye projekter. Jeg har mange jern i webanalyse ilden, så tjek nogle af de mest spændende ud her.

Webanalyse Ekspertblogger på Amino.dk

Jeg er lige vendt retur fra en tur i Miami hvor Martin Thorborg og jeg arbejdede intenst med Amino.dk´s Analytics. Det kom der rigtig spændende ting ud af, og gennem den næste tid vil jeg dele de fede ting vi har lavet.

Amino EkspertblogMartin lokkede mig til at starte som Ekspertblogger på Amino.dk, hvilket jeg er glad for. Det bidrager til mit formål om at sprede ordet om hvor fantastisk Analytics er. Se mine første indlæg på Amino.dk, hvor specielt indlægget om “Tager dit AdWords Bureau røven på dig?” har godt gang i debatten.

Få hjælp uanset hvor du er

Godt inspireret af sommerens aktiviteter har jeg lave en ny service til dig. Du kan få support, undervisning og inspirations-crash-course over Skype, dvs. du ser min skærm og hører min sprøde røst gennem dine højtalere. Du kan så at sige sidde i bar røv og få hjælp (men lad helst være med at fortælle mig det hvis det er tilfældet ;-) ). Jeg giver dig et kanon tilbud til at starte med se det på Google Analytics Support  hos Pentia.

Gratis Google Analytics foredrag

Jeg har fornøjelsen af at være hovedtaler til Web Analytics Wednesday i København d. 18. august. Emnet bliver Google Analytics og det er ganske gratis at deltage. Derudover kommer en case, og et indlæg fra sponsoren TraceWorks.

Tilmelding er ikke længere muligt, da arrangementet er afholdt.

Nyt blogindlæg på Computerworld.dk

Hvordan sikrer du at dit valg af Analytics hjælp er godt? Stil de rigtige spørgsmål. Jeg har skrevet et indlæg med 5 spørgsmål, der kan hjælpe dig. Læs det på Computerworld.dk.

Hvad siger du til det? Nogle kommentarer? På amino får jeg minimum 6 kommentarer, lad ikke webanalytiker.dk blive det tørre site ;-)

VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)