Er Google sjove, eller ondskabsfulde?

I går kunne man læse på twitter at Google har købt domænet wwwbing.com. Dvs når brugeren glemte at taste . mellem www og bing, så blev brugeren automatisk redirected til google.com i stedet.

Efter det er kommet frem i medierne, så ser dagsordenen lidt anderledes ud i dag. I dag redirectes man i stedet til en søgning på wwwbing.com, hvor Bing står først nævnt.

Havde Google håbet at holde dette hemmeligt, eller var det deres måde at få noget opmærksomhed på?

Lært af erfaring

En par tests viser hurtigt noget interessant. Sitet wwwgoogle.no, wwwgoogle.dk m.fl. ejes IKKE af google. I flere tilfælde bliver de brugt til sedoparking, dvs. en slags Adsense-site. Men så alligevel ikke, for de er ikke aktive. Der er ingen tvivl om at der er noget gråzone i dette område.

På det norske wwwgoogle.no kan du købe et domæne – interessant hvor meget trafik de får, og hvor meget salg dette giver… :-)

Dette kommer ovenpå historien om at FDIM går ind kampen mod domænesnylteri.

Hvad mener du? Fandt Google ud af at den ikke gik? og er de i virkeligheden bare utilfredse over at de selv lavede samme fejl, og nu derfor lader det gå ud over Microsoft?

Indlægget er mindre analytics orienteret end normalt, men jeg garanterer at når Google Analytics bogen er færdig, så vil bloggen sprudle med en masse spændende tips om Analytics igen :-)

VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Tags: