Nyt interface på Web Woopra

Det er efterhånden et fuldtidsjob at rapportere om webanalyse, for det er en fantastisk verden, som ikke står stille.

I går annoncerede Woopra at deres Web Analytics nu er kommet i ny udgave. Dvs. der kom en Web Analytics. Tidligere har man set sine Woopra data i programmet man har downloadet, men nu er det også muligt at se online (heraf navnet “Web” analytics).

Og Woopra gør det igen. De fede features, som man ikke ser andre steder, men som jeg dog måske får lidt svært ved at kunne argumentere brugen af overfor en kunde.

Integration med Google Map

Udover nyheden over at data nu kan tilgås online, så er der nye features også. Se fx hvor brugeren er fra. Og ikke kun en oversigt over byen, men en fuld integration med Google Map. Mens dette bliver skrevet har jeg fx en bruger fra Connecticut, hvilket ses med den blå markør. Sjov og overlegen funktion, som dog bliver mindre interessant af at det (som altid for webanalyse) er adressen for webudbydere og ikke brugeren. En person på Frederiksberg kan derfor let registreres som værende i Næstved.

Woopra med filter

Det er nu muligt at filtrere sine data i Woopra, så man kan se data for en specifik målgruppe.

Læs alle de nye funktioner i Woopra Web Analytics.

Jeg måtte i øvrigt lige finde ud af hvilke læsere jeg har i Connecticut, så jeg startede en chat:

Desværre intet svar…

VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Tags: ,