Microsoft dropper gratis webstatistik

I et marked hvor antallet af gratis webstatistik værktøjer blev flere og flere begynder det nu at gå den anden vej. I går annoncerede Microsoft at deres adCenter Analytics ikke længere vil være tilgængeligt.

For eksisterende kunder vil værktøjet være brugbart året ud, men al service og support er lukket. Samtidig er der lukket for nye kunder med det samme.

Udskilningsløbet begyndt

Det er en naturlig udvikling at nogle lukker, men at Microsoft opgiver en så vigtig del i kampen om nettet er et stort skridt bagud. De havde ikke fået mig til at prøve det endnu, men det skyldes i høj grad at Microsoft i mine tanker ER meget langt fra netverdenen.

Morallen i denne historie er at man skal tænke sig om når man vælger udbyder. En masse kunder har nu mistet muligheden for at sammenligne med historiske data og skal implementere tracking helt forfra.

Er der nogle derude, som nogensinde implementerede Microsoft Analytics?

VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)