Lær webanalyse af verdens-eliten – tag til eMetrics. eMetrics er verdens førende konferencer indenfor webanalyse, og det er her du for alvor får webanalyse guldkorn (altså udover denne blog naturligvis ;-) ).

eMetrics i Stockholm til September

eMetrics er en webanalyse konference, hvor du kan blive klogere. De helt store navne findes hovedsageligt når det holdes på den anden side af atlanten, men jeg synes absolut programmet i Stockholm er værd at rejse for.

eMetrics afholdes nemlig i Stockhold 28. og 19. september i år, og har blandt andet navne som Brian Clifton (Forfatter til “Advanced web metrics with Google Analytics”), Steve Jackson (Forfatter til “Cult of Analytics”), Lars Johansson og danske Kristoffer Ewald. Du kan se samtlige talere her.

Spar 15% på billetten

Jeg har fornøjelsen af at kunne hjælpe dig med at spare 15% på billetten da jeg er blevet blog-partner. Alt du skal gøre er at indtaste promotional code WEBANALYTIKER010

Her indtastes rabatkoden

Ganske ærligt, så får jeg en billet hvis der er tre der køber med denne rabatkode, men jeg er ikke så sikker på jeg kan de dage, og så vil den gratis billet blive udloddet her på sitet.

Så få 15% rabat, samt sørg for at flere bliver glade :-)

Læs mere om eMetric i Stockholm

Var du med sidste år? Så drop gerne et par linier om hvad der var godt og skidt, og din erfaring med arrangementet.

VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Tags: