Alder og køn i AdWords

Som jeg skrev om i juni, så var der alder og køn i Analytics. Allerede dengang skrev jeg at det så var på vej til AdWords.

Til aften ser jeg så følgende i Google AdWords:

 

Se DET kan man kalde en bekræftelse fra Google om at vi på sigt kan vælge alder og køn til vores annoncering.

Data er uden tvivl fra Google plus, så trods fanebladene, så kræver det at brugerne er oprettede i G+, og at de er loggede ind når de søger. Det bliver for alvor spitze hvis vi kan målrette kommunikationen ud fra brugerens køn.

Hvad tænker du om det kommende?

Ps: Følger du mig på G+? Så tjek om du følger den rigtige profil, for jeg havde en forkert mail koblet på fra start. Så find mig og følg mig her: https://plus.google.com/114801701217855396816/posts

 

VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 6.0/6 (2 votes cast)
Alder og køn i AdWords, 6.0 out of 6 based on 2 ratings

Har du også overvejet at læse følgende spændende blogindlæg?:

 1. AdWords Remarketing på search Google AdWords har gennem det sidste år rørt rigtig meget...
 2. Google Engage – AdWords service for bureauer Google er på banen med en ny service – Google...
 3. Adwords og Analytics integrationen forøges Adwords og Analytics integreres mere og mere Google kom i...
 4. AdWords guide – sådan kommer du i gang Adwords start guide – 8 AdWords råd Efter opfordring er...
 5. Analytics vs. Indextools – Adwords evaluering Er Google Analytics eller Indextools bedst til at evaluere Adwords...

6 tanker om "Alder og køn i AdWords"

 1. Jan Elmar Sørensen

  Det bliver for vildt, når vi kan målrette vores annoncer efter alder og køn :)

  Hvis de får deres data fra Google Plus, så må vi håbe på, at der kommer flere “normale” danskere med på vognen? De nyeste tal viser, at der er over 400 millioner brugere på Google Plus, mens der er over 900 millioner på Facebook. Jeg ved dog ikke om nogen af mine venner eller familie, som har en profil på Google Plus.

 2. Jacob Kildebogaard

  haha Allan. Jeg tænker allerede annoncer til mændene “Bagud på point hos konen? Køb årets parfume kalender i Matas Webshop” ;-)

  @Jan: Lige præcis. Der skal altså lidt mere liv derinde, før det bliver en bragende annonce succes. Men nu er det i al fald sikkert at Google har sagerne på plads.

 3. Søren Sprogø

  Det er nu langt fra sikkert, at de indsamler informationen fra Google+.

  Ifølge Google’s hjælp, så bliver der nærmere opbygget en profil over brugeren ud fra hvilke websites (der kører med display annoncer) han/hun besøger.
  https://support.google.com/adwords/bin/answer.py?hl=en-GB&answer=2580383

  Og så er spørgmsålet som sædvanlig, om de kan indsamle nok data i lille Danmark til, at man kan oprette en profil på den specifikke bruger. Og om Google har kategoriseret typiske brugerprofiler for div. danske sites.

  Det kunne være über cool, hvis de begynde at bruge data fra Google+ / logged in users i stedet. Men så tror jeg de vil rende ind i 5 tons privacy issues, da de således vil begynde at dele persondata med advertisers. Og det må man ikke uden brugerens specifikke accept.

 4. Joseph A. S

  Jeg er lidt i tvivl om det vil have en positiv effekt. Ser vi på Facebook advertising er tendensen at effekten er meget ringe, selvom det er personlige reklamer.

  Dog hvis vi vender den rundt er brugerne der jo for at søge efter noget bestemt, hvilket de ikke er på Facebook for. Spænende bliver det at følge.

  Og så må man håbe at der snart kommer en løsning til Not provided :-)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>