Alt om webanalyse & tracking
25
februar

Webanalytikeren i Pottercut

Nu er det ikke blot muligt at læse om webanalyse her på bloggen (og andre steder), men også at høre om det. Ib Potter laver rigtig mange spændende potcasts om online marketing, og de kan absolut anbefales. Det sidste fra hans hånd er et interview med undertegnede, hvor vi får en god snak om måling af fx. Twitter, sporing af blogs og generelt om webanalyse. Det blev til 45 min hyggelig snak, hvor vi kom godt rundt, så mon ikke du kan blive inspireret?

Så skynd dig over til Hr Potter, og hør webanalyse potcast.

Giv meget gerne en melding på formen her. Synes du det er fantastisk at høre om analyse, og er der i så fald specifikke emner, der er interessante? Fortæl meget gerne hvad du mener om potcasten :-)

VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)

Ingen relaterede indlæg.

Category : Webanalyse

Comments

Jacob Worsøe februar 25, 2010

Hehe, gad vide om man bliver afhængig af sådan et potcast? :)

Jeg synes podcasts er fede fordi man kan høre dem flere gange (i modsætning til et live foredrag). Jeg har allerede hørt dette podcast 3 gange og jeg bliver ved med at høre nye ting, simpelthen fordi man hører noget interessant og så sidder man lige og tænker lidt over det, og så hører man ikke efter. Men det er jo det fede ved det, det sætter tankerne igang og misser man noget, så hører man det bare en gang til.

Frank Hellerup Madsen februar 25, 2010

Som Jacob, så hører jeg også tit gode podcasts mere end en gang. Ofte vil der være noget, man kan få ud af det 2. og 3. gang, som man ikke lige bed mærke i første gang.
Og det gælder nok i endnu højere grad for webanalyse end for nogle af de temaer indenfor online markedsføring, hvor jeg er mere hjemme.

Jacob Kildebogaard februar 28, 2010

@Jacob: Det er Potters skyld jeg ikke kan stave. Er kun vokset op med hans Pot ter Cut ;-) Du har helt ret, det er en fed måde at høre tingene på. Udfordringen er ligesom med foredrag, at ramme niveauet. På tekst er det lidt lettere at springe forklaringer over.

@Frank: Tak for tilslutningen. Det kunne være jeg skulle prøve at lave lidt selv, netop fordi det er et noget mere komplekst emne, som kan være ganske svært at formulere på skrift (trods en pæn mængde erfaring efterhånden).

Frank Hellerup Madsen marts 1, 2010

Jeg hilser altid gerne flere podcasts velkommen – så længe det selvfølgelig ikke går ud over antallet af blogindlæg ;)

Men du kan måske overveje et par screencasts. Det kunne måske i nogle sammenhænge være helt det rigtige medie for dig at navigere lidt rundt på skærmen, mens du taler?

Det var et rigtig godt Podcast, især de helt specifikke tips såsom at man lige skal tænke over den med samme script på subdomæner, var rigtig fedt (ups, den har jeg vist lavet engang!)
Podcasts er dejlige, når man har lidt kørsel på arbejde hver dag eller andet spildtid, men skal have fyldt ud, så formatet er også godt..
Så begyndt meget gerne med Podcasts, Jacob, jeg vil i hvert fald lytte med! :-)

Skriv en kommentar

close
Facebook IconYouTube IconTwitter IconBesøg vores Google+ side