Webanalytiker.dk anbefaler webanalyse bøger

Hvad er din favorit webanalyse bog?

Webanalytiker.dk er nu også udvidet med anbefalinger på webanalyse bøger. Se webanalytikerens bud på de webanalysebøger, som bør læses.

Mit indtryk af størstedelen af webanalyse bøgerne er at de er meget avancerede, og at selv erfarne webanalytikere får værdi ud af at læse dem. Derimod er der færre bøger, som let fører nye interesserede ind i denne verden. Avinash giver et bud, men de fleste “amatører” falder nok fra efter 10 siders fortælling om forskellen på log-fils analyse og javascript tracking.

Der er gode bøger om Google Analytics, som kan hjælpe dig til at gøre dig til Google Analytics Ekspert.

Hvad er din holdning til webanalyse bøger, og hvad er din favorit?

VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)

Har du også overvejet at læse følgende spændende blogindlæg?:

 1. Webanalyse forum på webanalytiker.dk Webanalyse forum på Webanalytiker.dk Efter nogle ugers arbejde på valg...

2 tanker om "Webanalytiker.dk anbefaler webanalyse bøger"

 1. Kim Andersen

  Jeg har ikke selv nogle bøger indenfor webanalyse, så det er fedt med et par anbefalinger. Det er lidt “nemmere” at vælge en bog eller to hvis man har fået dem anbefalet, da det jo ellers er en jungle at finde rundt i.

  Så tak for anbefalingerne Jacob :)

 2. Jacob Kildebogaard

  Hej Kim

  Mange tak for din kommentar :-)

  Der er mange bøger derude, men bøgerne nævnt på sitet er klart blandt de bedre. Senere kommer der deciderede boganmeldelser her på bloggen, jeg skal blot have tid til at skrive dem. Så bør man i endnu højere grad kunne se om bogens indhold og niveau matcher det man søger.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>